Показать сообщение отдельно
Старый 15.05.2017, 16:42   #5062
Тарас
свiдома гiднiсть

Arrow Я ВОВА СОЛОВЕЦЬ – пенсіонер-мільонер. Більша частина мого життя пройшла у...

Я ВОВА СОЛОВЕЦЬ – пенсіонер-мільонер. Більша частина мого життя пройшла у...

Я ВОВА СОЛОВЕЦЬ – пенсіонер-мільонер. Більша частина мого життя пройшла у СССР. З жидами я був змушений спілкуватись у наукових закладах. Жиди СССР - наймерзотніші людиноподібні істоти того часу, які крали чужі винаходи та досягнення. Майже всі вони були комуняками середнього інтелекту та величезних нездорових амбіцій. Передостанні 25 років, до війни, я мав творчий бізнес, збудував дві хати, купив землю, маю заощадження. Мимоволі теж доводилося спілкуватися з жидовнею у банках, страхових, юридичних, державних установах . Жиди – це суки, які крадуть твої гроші та майно, а потім подають на тебе у суд, а там теж жиди, і адвокати всі теж є жиди. Останні три роки, маючи багато вільного часу я вивчаю стан сучасної політики, соціуму та суспільства. У мене все гарно та файно. Я матеріально забезпечена здорова людина, але жиди знищують мій Нарід, мою Націю та Культуру. Прийшов час відродити Нацизм! Тільки Нація врятує Україну!
Я ВОВА СОЛОВЕЦ - пенсионер-миллионер. Большая часть моей жизни прошла в СССР. С жидами я был вынужден общаться в научных заведениях. Жиды СССР - самые мерзопакостные человекоподобные существа того времени, которые крали чужие изобретения и достижения. Почти все они были комуняками среднего интеллектае и огромных нездравых амбиций. Предпоследние 25 лет, до войны, я вел творческий бизнес, построил два дома, купил землю, имею сбережения. Поневоле также приходилось общаться с жидовней в банках, страховых, юридических, государственных учреждениях. Жиды - это суки, которые крадут твои деньги и имущество, а потом подают на тебя в суд, а там тоже жиды, и адвокаты все тоже – жиды. Последние три года, имея много свободных времени, я изучаю состояние современной политики, социума и общества. У меня все хорошо. Я материально обеспеченый здоровый человек, но жиды уничтожают мой Народ, мою Нацию и Культуру. Пришло время возродить Нацизм! Только Нация спасет Украину!
Тарас вне форума   Ответить с цитированием